Az Ön bevásárlókosara üres.

Regisztráció

Bejelentkezés

Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your compare list.

5

Product was successfully added to your wishlist.

5

Bemutatkozás

Az Autó-Multimédia Kft és Anti-Steal II Kft vezetősége 30 éve az autó-elektronikai ágazatban tevékenykedik. Az azóta eltelt idő és visszatérő ügyfeleink igazolják a szakmai tapasztalat, hozzáértés és folyamatos fejlődés magas minőségét. Az 1980-as évek végén Magyarországon ebben az ágazatban csak a különféle autóvédelmi és kényelmi eszközök forgalmazása és beszerelésére folyt. Ennek megfelelően ezen termékek forgalmazását és teljes körű autóelektronikai szervizt működtettünk. Mindig alapelv volt az ügyfeleink megelégedettségét hozó minőségi munkavégzés és az általunk forgalmazott termékek megbízható minősége. Üzletpolitikánk alapja a technikai fejlődéssel való lépéstartás, profilbővítés. Folyamatos fejlesztések eredményeként forgalmazott termékeink köre a technika fejlődésével párhuzamban egyre bővült.

Az általunk importált Autó-multimédiás termékekkel Magyarországon egyedülállóan nagy mennyiségű és széles termékskálájú raktárkészlettel rendelkezünk. Tevékenységünk felöleli a kis- és nagykereskedelmet, az importot és a szerviz szolgáltatást. Termékeinket közvetlen a gyártóktól importáljuk Kínából, Taiwanról, Csehországból, USA-ból, Nagy-Britanniából és Németországból ( többek között NextBase, JVJ, PSVT, Sharp Vision, RIS Vision, XXX, Yatour, VST, Nesa Vision), valamint számos márka ( pl. Connects2, ACV, JBL, Kenwood, Alpine, SinusLive, Bull Audio, Harman Kardon, Dension ) beszállítóinak partnerei vagyunk. A kiskereskedelmi vásárlókon kívül több mint 300 viszonteladónk - autószalonok, beszerelő-műhelyek, felépítménygyártók - és ipari felhasználók felé is értékesítünk. Továbbra is nyitunk az új, jó minőségű termékek iránt . Így már a professzionális, nagy teherbírást igénylő, ipari felhasználhatóságú tolató-kamera és megfigyelő rendszerek forgalmazását is végezzük. A szórakoztató multimédiától a kiegészítőkön át a professzionális rendszerekig, számtalan egyedülálló termékkel vagyunk jelen ezen a piacon - melyekről a Termékek címszó alatt részletes információkat találnak.

Szakműhelyünkben a termékek gépkocsiba való beépítését és egyéb autóelektronikai javításokat, beszereléseket, klímajavítást is végzünk.